НИКО Технологии ООД - Ние доставяме технологии!

Добре дошли при НИКО Технологии ООД!

Добре дошли при НИКО Технологии ООД - доставяме иновативни технологии за вашите проекти!

Ние сме екип от професионалисти в областта на съвременното машиностроене, авиацията, електротехниката и IT технологиите. Нашата мисия е да създаваме инженерни решения за вашите технологични предизвикателства.

Предлагаме ви цялостно проектиране, производство и асемблиране на единични и серийни компоненти, съобразени с индивидуалните ви нужди.

Преди да бъде произведен какъвто и да е детайл, заедно с нашите клиенти се създават първокласни идеи, които възприемат вашата концепция и я изясняват. След това се започва подробната работа на компютъра, където създаваме 2D чертежи и 3D модели, за да подготвим конструктивно вашия проект и да анализираме неговата осъществимост. В резултат ще получите реалистично изобразяване на вашия продукт от различни гледни точки, въз основа на което можем да координираме допълнителни детайли итерация за итерация.

Ние не само проектираме и произвеждаме вашите компоненти, но също така създаваме и собствени устройства и инструменти, които са необходими, за да направят напълно нови дизайни и функции осъществими. Това означава, че сме напълно гъвкави в производството и при необходимост независими от външни доставчици.

Разчитайте на нас за безкомпромисно качество по утвърдени международни стандарти, коректност и постигане на общи цели свързани с вашия успех.

Искате ли оферта за вашия проект?

Свържете с нас за повече информация.