Лазерно изрязани декорни панели от LaserArtDecor.com

Добре дошли в нашия сайт за лазерно изрязани декорни панели, които са изработени, за да прилягат на вашия стил и атмосфера!

www.LaserArtDecor.com

Лазерно изрязани декорни панели от LaserArtDecor.com

Нашият бизнес започна с предоставяне на услуги за индустриално лазерно рязане и огъване - първо за различни производители на машини, а сега в областта на архитектурата за интериорен и екстериорен дизайн. Нашето производство е на територията на ЕС и ние разпространяваме своите услуги в цяла Европа и САЩ.

Използваме авангардни технологии, за да внесем стилни и функционални дизайнерски характеристики, които осигуряват уникален щрих на вашия проект. Настоящият ни процес включва използването на фибролазер, най-новият в рязането на метал. Крайният продукт е фино изрязано, трайно и универсално приложимо произведение на изкуството, направено за да допълни пространството на един дом.

Ние предлагаме подбрани дизайни, които да бъдат елегантно допълнение към дизбрания от вас стил, както и персонализирани решения, направени според изискванията на нашите клиенти. Използваме въглеродна стомана като нискобюджетна опция , но също така предлагаме неръждаема стомана и алуминий като набор от материали. Нашите декорирани лазерни панели могат да бъдат прахово боядисани, за да съответстват на всеки цвят по ваш избор и да издържат на всякакви метеорологични условия, без да е необходима поддръжка.

Вашият проект е нашият основен приоритет. Свържете се с нас и разберете как можем да ви помогнем да се откроите от тълпата!

За повече информация посетете нашия сайт: www.LaserArtDecor.com