Бъдете забелязани в Etsy! Идеи за продукти, които да взривят продажбите на вашия магазин

Etsy е наистина чудо на 21 век. Художниците, занаятчиите и творците по света се събраха, за да създадат дигитален океан от онлайн магазини. Но колкото и невероятно да е да разглеждаш Etsy като купувач, за продавачите е също толкова трудно да бъдат забелязани сред силно конкурентната среда.

Ако сте продавач в Etsy, несъмнено сте вложили щателна работа в оптимизирането на вашето SEO, за да ви помогне да бъдете открити, но в крайна сметка вашата продуктова линия и ефективността на изпълнението на вашата поръчка  ще определят успеха на вашия магазин и ще ви разграничат от тези, които са погребани в бездната на Etsy.

Ако искате да усъвършенствате продуктовата си линия, може би си мислите: „Имам страхотни идеи за продукти, но нямам средства за създаването им“, ние имаме решение, което може просто да е отговорът на всички ваши мечти за производство на продукти.

Лазер Мастър предоставя малки партиди лазерно изрязани метални детайли на хора като теб. Със Лазер Мастър светът, в който можете да създавате всичко, което можете да нарисувате, току-що стана реалност.

Идеи и визии вероятно вече се формират в главата ви, но ето няколко примера, които да подхранят още повече вдъхновението ви.

Стенно изкуство

Няма нищо по-различно от голямо метално парче, което да бъде фокусната точка на стаята. Проектирайте и изрежете няколко отделни части (като часовникови зъбни колела или прости форми). Подредете и ги заварете заедно сами или просто изрежете едно парче от твърд метал.

Лазерно изрязано интериорно пано за стена от метал

Монтирането на метал върху дърво може да придаде на вашето метално изкуство дори различен вид с малко допълнителни разходи или умения.

Лазерно изрязан знак от метал

Двор и екстериор

Когато времето е хубаво и се припичате в задния двор, външноста на имота ви може да стане част от дома ви също толкова, колкото и вътрешността, така че защо да декорирате само вътре? Металът ви дава гъвкавостта да режете продукти, които могат да издържят на открито. Помислете за знаци на двора, монограми на пощенска кутия или дори ветропоказатели.

Лазерно изрязан знак от метал

Други готини неща

Възможностите за това какво може да се изреже от метал са ограничени само от вашето въображение. Ако сте художник, помислете за следващата си скулптура, изрязана от ламарина. Дори ежедневните предмети в къщата – подложки за чаши, лампи или дори параван за камина с монограм – могат да получат нов лъскав външен вид.

лазерно изрязан грил барбекю Елен

Съвети за проектиране на лазерно изрязани продукти.

Ако сте готови да започнете да проектирате метални лазерно изрязани продукти, има няколко най-добри практики, към които да се придържате:

Винаги проектирайте във векторен формат: Illustrator, AutoCAD, Fusion 360 са само няколко платформи, които създават файлове във вектор. Но ако не знаете или имате едно от тези приложения, не всичко е загубено. Inkscape е безплатна, лесна за използване платформа за дизайн. Или, ако вече сте създали своя файл  някъде другаде, имаме уроци за това как да конвертирате вашия растерен файл във вектор.

Не преигравайте твърде много: Понякога по-малкото е повече. Когато проектирате вашето произведение, бижута и т.н., внимавайте да не направите дизайна твърде сложен. Прекомерното рязане може да блокира лазера и да причини проблеми. Например Afrodita е страхотен пример за добър дизайн, а Chrysalis е прекалено сложен.

разлика при цената на лазерно рязане

Дизайн в съотношение 1:1: Това означава, че ако искате вашето парче да е 30 cм високо и 60 см широко, проектирайте го в точно този размер, а не 10 см високо и 20 см широко.

Независимо дали искате да направите малко допълнителен доход, или сте продавач на пълен работен ден в Etsy, добавянето на някои допълнителни продукти към вашата линия може да ви помогне да разширите обхвата на вашата аудитория и в крайна сметка да направите продажби. С безумно бързото време за изпълнение на Лазер Мастър, вие ще получите отлични отзиви и вашите клиенти ще се връщат за още.